Hunat Mah. Kocatürk Sk. No:7/E, Melikgazi/Kayseri
0 (532) 460 09 93
facebook
twitter
instagram
youtube
linkedin
email
ANASAYFA KURUMSAL BÖLGELER HİZMETLERİMİZ BLOG MARKALAR HABERLER GALERİ İLETİŞİM
Facebook ta Paylaş
Twitter ta Paylaş
HİZMETLERİMİZ
Neler Yaparız
Kayseri de Su Arıtma Cihazının Önemi|05056530993

Kayseri de Su Arıtma Cihazının Önemi|05056530993

Plastik Pet Şişeler Yasaklandı Su Arıtma Cihazlarının Önemi Tekrar Gündemde

 

 

 

Türk Mühendislerinin Yaptığı araştırma Amerika’da pet şişedeki su satışını önledi

Yasaklanan Pet Şişeler

Dicle Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hamdi Temel, Ortadoğu’da sadece Türkiye’de bulunan Lc ms ıt tof cihazı ile yaptığı araştırmalarda, pet şişelerde kanserojen içeren kimyasal maddeler olduğunu ortaya çıkardı.

Prof. Dr. Temel’in araştırmalarının ardından ABD'nin California eyaletinin San Francisco şehrinde plastik pet şişe satışları yasaklandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Temel, DÜBTAM’da geçen sadece Türkiye’de değil dünyada ses getiren bir çalışma yaptıklarını söyledi. Farklı markalı pet şişeleri toplayıp Lc ms ıt tof cihazında, pet şişelerdeki su ile ilgili bir analiz yaptıklarını kaydeden Prof. Dr. Temel, bütün pet şişelerin içinde 3 tane farklı kimyasal madde bulduklarını ifade etti. Prof. Dr. Temel, “Daha sonra biz bu pet şişeleri 8 gün kadar güneş ışığında bıraktık ve daha sonra 3 kimyasal maddenin yanında antioksidanlar ve butalat tolüen bileşiklerini de tespit ettik.

 Belli bir zaman sonra, örneğin 10 yıl sonra bu zararlı kimyasalların gerçekten vücuttaki etkilerini göreceğiz. Çünkü bu tip kimyasallar hem böbreklere zarar veriyor hem solunum sitemine, hem akciğere zarar veriyor ki belli bir zaman sonra da vücutta bunlar kansere kadar dönüşecektir. Örneğin geçen yaz, Amerika’nın San Francisco şehrinde 330 ve 500 mililitrelik pet şişelerin yasaklandığını söylediler bizim yaptığımız çalışmaların bir sonucu olarak. Biz bu yaptığımız çalışmada içindeki kimyasalların bulunması kolay bir şey değildi. Şu an Türkiye’de ve Ortadoğu’da tek olan Lc ms ıt tof cihazı ile biz bulduk ki çok az oranda da olsa biz bu kimyasalların ne olduklarını laboratuvarımızda rahatlıkla bulabiliyoruz” dedi.

"ÇOCUK VE HAMİLE KADINLARIN PET ŞİŞE KULLANMAMASINI İSTİYORUZ"

Bebeklerin ve hamile kadınların pet şişelerden su içmemesi gerektiğini dile getiren Prof. Dr. Hamdi Temel, şunları söyledi:

“Şu an hala görüyoruz biz, çok güvenilir diye pet şişelerdeki su bebeklere veriliyor. Ben kesinlikle bebeklerin bu pet şişelerdeki suları içmeleri taraftarı değilim. Bebeklerin yanında hamile bayanların da bu pet şişeleri kullanmaması, özellikle 330 ve 500 mililitrelik olanı kullanmamaları gerekir. Damacana suları aldıktan sonra hemen eğer evlerinde varsa cam şişelere koyabilirler. Ben kesinlikle lokantaların ve büyük otellerde satılan 330 ve 500 mililitrelik pet şişelerin yasaklanmasını tavsiye ediyorum. Çünkü uzun zaman ve güneşle doğrudan etki altındadır. Türkiye’de bir pet şişe kirliliği var. Sokaklarda, her tarafta bir pet şişe kirliliği görülmekte. Bu pet şişelerin yeniden kazanma makineleri var. Türkiye’de de bunlar yaygınlaştırılabilirse çok uygun olur.”

Pet şişelerin kanserojen madde ürettiğini artık uzmanlarda belgeledi kansere kapılma riskini en aza indirmek için pet şişe kullanmayınız. Kalitelisu içmek için organik hammeddelerden imal edilmiş mineral seviyesi zengin su arıtma cihazı kullanmanızı önemle tavsiye ederiz.

Pet şişelerdeki kanserojen madde sebebi ile Amerika'da pet şişe kullanımı yasaklanması ile su arıtma cihazları tekrar ne kadar güvenli olduğu birkez daha gündeme taşınmış oldu 15 yıldır plastik şişe ve damacanaların ne kadar zararlı olduğunu çeşitli yazılarımızda yazmıştık şimdi uzmanlar tarafından tescillenmiş ve belgelenmiş oldu.

Kaliteli en çok tavsiye edilen ve en çok satan su arıtma cihazı kayseri yagmur su arıtma cihazları ile tanışmanız sizin sağlığınız açısından mühimdir.

kayseri yagmur su arıtma firması olarak senelerdir binlerce aileye saglıklı su ,kaliteli su,mineralli su,alkali su,temiz su ile alakalı bilgiler veriyoruz ve kayseri de bir çok aileyi ürün sahibi yaptık ve cihazı kullanan ailelerden sürekli tavsiyeler alarak yolumuza devam ettik.kayseri de su arıtma cihazı alan müşterilerimizin neredeyse tamamının bize söyledikleri keşke daha önce alsaydık,iyiki almışız cümleleri oluyor ve kullanan ailelerin memnuniyeti bize yeni kapılar açıyor.kayseri yagmur su arıtma firması olarak her zaman müşteri memnuniyetini saglamak kaliteli iyi bir hizmet vermek için çalıştık.çalışmalarımız aynı şekilde devam ediyor.firmamız kayseride su arıtma cihazlarının servis hizmetinide saglamaktadır.  

Kayseri Yagmur Su Arıtma Sistemleri, sektöründe Kayseri'nin en iyi Su Arıtma Firması olmasının yanı sıra Türkiye'nin sayılı firmaları arasında yer almak için çalışmalarını sürüdürmektedir. Firmamızın su arıtma sistemleri çok sayıda Sertifika ve Kalite Belgesine sahiptir. Firmamızdan alınan ürünlerin kurulumu ve montajı evinizde yapıldıktan sonra filtre değişimi takibi ve hizmetini firmamızdan alabilirsiniz. Bunun için telefon numaramız yada sitemiz üzerinden online servis hizmetimizi kullanabilirsiniz.

Kayseri Yagmur Su Arıtma Servisi olarak müşteri memnuniyetini oldukça fazla önemseyen müşterilerine açıklayıcı anlaşılır bilgi veren personelleri ile hizmet sunmaktadır.kayseri  su arıtma filtre degişimi yapan firmamız orjinal A kalite filtre kullanarak müşterilerine de kaliteli filtre ve hizmet sunmaktadır.kayseri de su arıtma tamiri ve montajı yapan firmamız aynı zamanda su arıtma cihazları nın da satışını yapmaktadır.kayseri de su arıtma firmaları nın başında gelen firmamız vermiş oldugu kaliteli hizmet ile müşterilerininde güvenini kazanarak yoluna devam etmektedir.kayseri su arıtma cihazları nın filtre degişimleri ni sistemli ve periyodik olarak takip eden firmamızdan hizmet almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.her marka ve model su arıtma filtresini firmamızdan tedarik edebilirsiniz.aynı zamanda su arıtma cihazlarının yedek parçalarını da firmamızdan tedarik etmek mümkündür.su arıtma filtresi, su arıtma muslugu, küresel vana, su arıtma hortumu, mebran filtresi, su arıtma cihazı tankı, su arıtma cihazı hawzingleri, mebran ignesi, atık su kısıcısı, alçak basınç sivici, yüksek basınç sivici, su arıtma dirsekleri, 3 yollu hat alma aparatı, mebran hawzing i tank vanası. su arıtma cihazı motoru, alkali filtre, minarel filtre temin etmek için 0352 222 14 00 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz

Kayseri de Su Arıtma Cihazının Önemi|05056530993 | Kayseri Su Arıtma Firmaları | Su Arıtma Firmaları Kayseri